Vi som leder kursen

Calle & Jennie Rehbinder

Vi heter Calle & Jennie Rehbinder, och har hållit kurser i kärlek, sex och intimitet sedan 2003. Efter så många år, med mer än 300 tantriska kärlekskurser i bagaget, är det ingen överdrift att påstå att vi har mycket god erfarenhet av att leda och inspirera människor i ämnena sex, kärlek och samlevnad.

Utöver detta arbetar vi också konstnärligt med gestaltande av erotik i bild och text, skriver artiklar och andra texter i ämnet, samt att vi håller föredrag i samma ämnen, samt erbjuder privat coaching för enskilda och par.

linje

Calle RehbinderCalle är en erfaren och kunnig kursledare i ämnen som berör och involverar personlig utveckling, uttryck och process – som t.ex. teaterimprovisation, shamanism och sex. Kurserna i teaterimprovisation kan du läsa mer om på sidan Det Magiska Rummet.

Calle skriver mycket, bland annat om sex, erotik och relationer, och har blivit publicerad i ett stort antal tidskrifter, inte minst som aktiv debattör i sexualpolitiska frågor – något du kan ta del av på Cirkus Eros, då på sidan Artiklar.

Calle är också en bra coach, särskilt gällande relationer, kärlek och sexualitet – för såväl par som enskilda personer. Detta kan du också läsa mer om på Cirkus Eros, på sidan Rådgivning & Coaching.

Calle har också mer än 25 års erfarenhet av att praktisera shamanistiska tekniker, och höll under en tioårsperiod mycket populära trumresor regelbundet i Stockholm – något Calle har börjat med igen, sedan våren 2016. Läs mer om detta på sidan Ecstatic Journey.

Calle är också fotograf, bildkonstnär, formgivare, författare (har bl.a. skrivit en bok med erotiska noveller), och är därtill upphovsman och redaktör för hemsidan Cirkus Eros.

linje

Jennie RehbinderJennie är en erfaren och kunnig kursledare i ämnen som rör sexualitet, kärlek och relationer, och skriver även en del om dessa ämnen, samt att hon även coachar kvinnor och par. Jennie har studerat genusvetenskap och sexologi, och går för närvarande en socionomutbildning.

Jennie ger också behandlingar i taktil stimulering, en mjuk och helande kroppsterapeutisk behandlingsform som du kan läsa mer om på Jennies sida Taktilen.

Utöver detta har Jennie också en fotografisk hemsida – Jennie Rehbinder Fotografi – samt en hemsida om kvinnlig sexualitet – Jennie Rehbinder – YONI.

linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare