Rådgivning & Coaching

Calle & Jennie RehbinderVi erbjuder även kvalificerad rådgivning och coaching till både enskilda och par, gällande kärlek, relationer och sex.

Det är vanligare än man kan tro med problem i sexlivet och trassel i relationen. Det kan handla om för tidig utlösning och impotens hos mannen, avsaknad av sexlust och /eller olika mycket sexlust, orgasmproblem, kontaktsvårigheter, ständiga gräl, komplex, inkompatibla önskemål i relationen, otrohet, svartsjuka och många andra problem.

Sådant kan vara svårt att prata om, än mindre göra något åt – inte minst eftersom hela vårt samhälle genomsyras av skam, skuld och tystnad kring allt som har med sex att göra, och eftersom det finns väldigt mycket okunskap och ouppnåeliga förväntningar kring allt som har med kärleksrelationer att göra.

Även professionella terapeuter som i övrigt kan vara hur kompetenta som helst, kan drabbas av samma skam och tunghäfta så fort det handlar om sex. Därför kan dessa problem upplevas som olösliga. Men det behöver de alltså inte vara. Vi har stor erfarenhet av de flesta frågor som rör kärlek, sex och relationer, inte minst genom de kärleks- och sexkurser som vi har bedrivit under många år (sedan 2003), och har absolut inga rädslor eller nojor kring några ämnen som du eventuellt oroar dig för.

linje

Calle RehbinderCoaching för par
Med Calle Rehbinder

För er som lever i en parrelation kan det ibland vara bra att få en spegling utifrån. Man ser inte brödet när man sitter i degen, och detsamma gäller ofta parrelationer.
I en tvåsamhet missar man lätt det tredje ögat, perspektivet från sidan om, och därför kan man fastna i destruktiva mönster som man inte förstår hur man ska bryta.

Jag ger coaching till er båda tillsammans, och/eller var och en för sig, och backar inte för några ämnen alls. Jag dömer ingen, utan lyssnar bara och ger råd efter det jag ser och hör. Det finns inga förbjudna ämnen – allt är tillåtet. Vid behov kan jag även erbjuda enklare praktiska instruktioner och övningar för ökad intimitet, förbättrad självbild, fördjupad kommunikation och annat som kan förbättra er relation.

Vid en första träff rekommenderar jag en session på två timmar. Det är vår erfarenhet att en timme blir för lite första gången, eftersom det som regel finns rätt mycket att processa – och mer än två timmar blir helt enkelt för mycket att hantera. Hur ni vill gå vidare sen är upp till er.

Pris:
För konsultation & coaching:
• 800:- per påbörjad timme.
(på faktura till företag tillkommer moms ovanpå timpriset)

För tidsbokning och övriga frågor:
Skicka ett e-brev till calle@cirkuseros.nu.

linje

LoversAvancerad coaching för par
Med Calle & Jennie Rehbinder

Vid behov kan även vi även ordna längre sessioner för coaching, praktisk tillämpning och undervisning. Det kan se ut som en minikurs, fast personligt formgiven för just er. En kombination/mellanting av coaching och kurs, alltså.

Det är då mer aktivitetsinriktat, med intimitetsskapande övningar i allt från beröringstekniker, massage och andning till tantriska energiövningar, m.m. – allt det som just ni behöver för att förgylla och utveckla ert kärleksliv!

Pris:
För konsultation & coaching med Calle & Jennie tillsammans:
• Intensiv session 3 timmar, 3.500:- (för ett enskilt par)
(på faktura till företag tillkommer moms ovanpå priset)

Heldagskurser för enskilda par är också något vi kan erbjuda, något vi vid många tillfällen anordnat med gott resultat och positiv respons.
Läs mer om dagkursen på sidan Kurs för ett par!

För tidsbokning och övriga frågor:
Skicka ett e-brev till info@cirkuseros.nu.

linje

Calle RehbinderCoaching för enskilda
För män och kvinnor – med Calle Rehbinder

Jag erbjuder terapeutiska samtal om allt möjligt rörande relationer till såväl dig själv som relationer till andra, om sex och kärlek, kontaktsvårigheter, hämningar, känslomässiga eller fysiska besvär. Det kan handla om orgasmsvårigheter, attitydproblem eller det mesta som rör kärleken, sexualiteten och relationer.

Praktisk tillämpning – för män
Jag erbjuder även träning för män, i tantriska självmassagetekniker, med energicirkulering, träning av PC-muskeln, andningstekniker m.m., t.ex. för att bli bättre på att hålla ut längre, eller helt enkelt för att höja nivån på sexlivet och få längre, starkare och mer intensiva orgasmer. Bra för såväl din egen som din eventuella partners glädje och njutning.

Attityder
Något som också kan vara oerhört värdefullt för att utveckla kärlekslivet är att bli fri från ”jakten på orgasmen”, och att ändra sin attityd gentemot sex till att bli kreativ, lekfull och kravlös, med en större närvaro och intensitet i nuet. Detta kan jag också hjälpa dig med.

Pris:
För konsultation & coaching:
• 800:- per påbörjad timme.
(på faktura till företag tillkommer moms ovanpå timpriset)

För tidsbokning och övriga frågor:
Skicka ett e-brev till calle@cirkuseros.nu.

linje

Jennie RehbinderCoaching för kvinnor
Med Jennie Rehbinder
Om relationer, sexualitet, självbild och orgasmtekniker

När du är klient hos mig går vi genom vilka faktorer som påverkar din sexuella energi i kroppen och hur du på bästa sätt kan ta dig till klimax. På så vis kan vi reda ut vilken eller vilka faktorer som hindrar dig att komma vidare. Kanske är det en attitydfråga, kanske din självbild, eller hur du andas/inte andas – eller något annat. Beroende på fokus ingår även andningsträning, bäckenbottenrörelser och energicirkulering.

Förutom rena orgasmtips kan du få veta hur din relation med ditt kön påverkar dig och sexuella energi, samt hur du lekfullt kan skapa en intimare och starkare relation till ditt kön. Hur vi går vidare därefter beror på hur du vill träna, om du vill ha teori från mig och sedan praktisera hemma eller om du också vill ha praktisk onaniträning där jag kan ge direkt coaching. Det väljer du själv.

För dig som har aldrig fått en orgasm, har svårt att få orgasm eller för dig som vill ha helkroppsorgasmer/starkare orgasmer – kroppen är ett fantastiskt redskap för oändlig njutning. Om du bara vet hur, och vågar. Kroppen vet hur den skall göra – knepen är bland annat att lyssna på den och inte låta tankarna styra.

Alla kan orgasmera, kroppen vet hur den ska orgasmera, men ofta hindrar vi den att nå denna underbara klimax, vi hindrar den sexuella energin från att strömma genom kroppen, bland annat genom att hålla tillbaka känslor eller rörelser i kroppen. Kanske har du svårt att släppa kontrollen, att vara närvarande här och nu, eller så saknar du tillräcklig kunskap om hur du rent praktiskt kan stimulera din kropp.

Din självbild påverkar också förmågan att vara närvarande i kroppen, med allt vad det innebär, som till exempel att acceptera dig själv och dina känslor – allt detta påverkar din förmåga att njuta.

Pris:
För konsultation & coaching:
• 800:- per påbörjad timme.
(för företag tillkommer moms).

För tidsbokning och övriga frågor:
Skicka ett e-brev till jennie@cirkuseros.nu.
Läs mer om Jennies kurser och coaching på hennes hemsida YONI!

linje

Beställ gärna vårt fina kärleksbrev för löpande information!

Cirkus Eros - erotik för finsmakare